Workshops en Speciale lessen

Klankschalen

Twee keer per jaar bezoekt Katherina Bornefeld de yogastudio en laat je kennismaken met klankschalen. Katherina is een gediplomeerd klankschalentherapeut en werkt volgens de methode van Peter Hess.

Door de zachte klanken kan het lichaam ontspannen en weer op adem komen. Gevoelens die een negatieve invloed hebben op de gezondheid (stress, angst, zorgen, twijfel) kunnen met behulp van klanken worden losgelaten.

Je bent van harte welkom, ook als je geen yogalessen volgt.

Katherina bezoekt de yogastudio weer in het voorjaar van 2023.
Kosten € 15. 
Aanmelden via yogastudiotiny@outlook.com

Yoga Nidra

Yoga Nidra wordt ook wel yogaslaap genoemd. Het is een methode om op een bewuste manier hele diepe ontspanning te kunnen ervaren. Het is yoga zonder het doen van asana’s.
Bij Yoga Nidra bent je jezelf fysiek, mentaal en emotioneel systematisch tot een diepe ontspanning. Het is niet de bedoeling dat je in slaap valt. 

Een workshop Yoga Nidra wordt twee keer per jaar georganiseerd.
Je bent van harte welkom, ook als je geen yogalessen volgt.
Datum: 17 februari 2023
Kosten € 12,50. Aanmelden via yogastudiotiny@outlook.com

Stoelyoga

Stoelyoga is een rustige bewegingsvorm en daardoor voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie. Bij een stoelyogales worden milde yogahoudingen gedaan op of rond de stoel.

De bewegingen zijn klein, maar de positieve effecten zijn groot:
– Spieren en gewrichten worden soepeler;
– Het bevordert de motoriek;
– De concentratie wordt beter.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

H-Yoga

H-Yoga is een aangepast yogaprogramma speciaal voor (ex)kankerpatiënten. Het biedt ondersteuning tijdens en na de medische behandeling.

H-yoga bestaat uit eenvoudige basisoefeningen om meer ontspanning, rust en balans in het lichaam en de geest te ontwikkelen. De letter H van H-yoga verwijst naar zowel Hatha yoga als naar Herstel yoga.
Deze speciale yoga wordt sinds 2010 in Nederland gegeven door gecertificeerde H-yogadocenten. Het H-yogaprogramma is uitdrukkelijk bedoeld als aanvulling op alle reguliere (na)zorg.

Het is aan te raden om voor deelname aan de H-yogales je arts of specialist te raadplegen.
Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Het keurmerk waarborgt de deskundigheid bij het lesgeven.