Wie

Leuk om kennis te maken!

Mijn naam is Tiny Verwer. Ruim 30 jaar geleden volgde ik zelf mijn eerste yogales. Ik was direct gefascineerd door de yogahoudingen en de invloed van je ademhaling op de yogahoudingen. Daarnaast werd ik door yoga bewust van mijn lichaam. Doordat ik met aandacht de yogahoudingen uitvoerde, merkte ik steeds beter waar er in mijn lichaam spanning aanwezig was. Deze spanning met behulp van de asana’s en ademhaling loslaten, zorgt voor een ontspannen lichaam en een rustige geest.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 180826-binnen-mij3-1-1024x768.jpg

Ik heb verschillende soorten yoga beoefend waarbij ik van alle docenten heb geleerd. Omdat ik mezelf verder wilde verdiepen in yoga, de yogafilosofie, ademhaling (pranayama) en de anatomie van het menselijk lichaam ben ik een docentenopleiding gaan volgen. Na een succesvolle afronding van de opleiding geef ik sinds 2013 met veel plezier yogalessen.

Een cursist mag verwachten dat de kwaliteit van yogalessen goed is. Om die reden heb ik een erkende opleiding gevolgd bij Samsara Yogadocenten opleiding en ben ik lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland. Het doel van de vereniging is de kwaliteit van yogalessen, opleidingen en bijscholingen in Nederland te verhogen en te bewaken. Op die manier weet een cursist wat hij kan en mag verwachten.

In 2014 heb ik een specialisatie gevolgd bij de stichting Yoga en Kanker in Amsterdam om yoga te mogen geven aan (ex)kankerpatiënten. Deze H-yogales geeft ik op vrijdagmiddag in Anna’s Huis in Zaandam.

In 2018 heb ik de opleiding Yin Yoga met succes afgerond en geef ik naast Hatha Yoga ook Yin Yoga lessen. Ook ben ik sinds 2018 gediplomeerd docent Stoelyoga. 

Je bent eigenlijk nooit uitgeleerd. Om die reden volg ik regelmatig erkende bijscholingen. Een mooie manier om mijn kennis op peil te houden, te verbreden om zo weer met mijn cursisten te kunnen delen.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten bij één van mijn yogalessen.